Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au început negocierile politice pentru o alianţă electorală privind înlăturarea lui Marian Oprişan de la conducerea CJ Vrancea

Libertatea.ro
oprisan marian

PNL Vrancea, Alianţa USR-PLUS filiala Vrancea, Partida Romilor "Pro Europa" şi Partidul Verde, au început, miercuri, negocierile pentru susţinerea unui singur candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea, în cadrul unei alianţe electorale care îşi propune "înlăturarea baronului Oprişan", potrivit unui comunicat de presă al PNL Vrancea.

"Astăzi, 24 iunie, a avut loc o întâlnire între reprezentanţii formaţiunilor politice vrâncene ai Partidului Naţional Liberal, Alianţei USR PLUS, Partidei Romilor "Pro Europa" şi Partidului Verde. În urma discuţiilor s-a ajuns la ideea susţinerii unui singur candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea, în cadrul unei alianţe electorale, pentru înlăturarea baronului Oprişan, cel care de douăzeci de ani trage cu o mână frâna dezvoltării judeţului, iar cu cealaltă stă la mila Guvernului, investind banii în proiecte păguboase şi fără finalitate. Deschiderea tuturor reprezentanţilor forţelor politice prezente a fost maximă, cu respectarea principiilor şi priorităţilor partidelor prezente pentru o bună guvernare locală", se arată în comunicatul de presă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cozmin Gușă prezintă ‘cifrele groazei’! ‘Nu sunt cele despre infectații cu coronavirus’

Potrivit sursei citate, principiile agreate de liderii partidelor prezenţi la discuţii sunt "fără penali", fără foşti colaboratori ai securităţii, fără incompetenţi, nepotism şi clientelism şi fără partide care au înţelegeri cu PSD sau persoane care au fost în structurile de conducere PSD sau susţinuţi în poziţii publice de PSD.

Viitoarea alianţă electorală ar putea avea ca priorităţi servicii medicale de calitate pentru toată lumea, servicii de utilitate publică la standarde europene, susţinerea mediului de afaceri şi crearea de locuri de muncă durabile, implementarea proiectelor din fonduri europene, susţinerea producătorilor agricoli, protejarea pădurilor şi crearea de spaţii verzi, fără facturi şi contracte ascunse publicului, fără hârtii inutile sau cozi la ghişee, şi fără gropi şi drumuri judeţene de pământ, menţionează comunicatul.

Citește și: Veste mare! Anumiți români vor avea parte de beneficii uriașe

În următoarea perioadă participanţii la discuţie vor desemna grupuri de lucru, în vederea stabilirii detaliilor tehnice pentru materializarea acestui deziderat, pe care iniţiatorii l-au denumit "Vrancea fără Oprişan".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.