Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au început să se toarne între ei - 27 de bucureșteni au sesizat nerespectarea regulilor de protecţie anti COVID-19 la Poliția Capitalei

Inquam Photos / Octav Ganea
oameni masca

Cetăţenii au efectuat în ultimele 24 de ore, în Bucureşti, 27 de apeluri prin care au semnalat în ce locuri, spaţii sau mijloace de transport în comun au observat persoane care fie nu poartă, fie poartă în mod necorespunzător masca de protecţie.

"Dacă la sfârşitul săptămânii trecute mai puţin de 10 cetăţeni au apelat în Bucureşti acest număr, ieri, în 27 de apeluri ne-au fost sesizate nereguli", precizează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Pe fondul creşterii numărului de cazuri de infectare, Poliţia Capitalei a intensificat controalele în toate zonele Municipiului.

"Acum facem un apel la cetăţeni, să ne sprijine în identificarea locurilor şi mijloacelor de transport unde anumite persoane nu respectă normele de protecţie individuală. Apelul transmis la TELVERDE declanşează verificări. Verificăm cele sesizate şi, mai mult decât atât, în urma acestor telefoane am construit o hartă a punctelor fierbinţi, a zonelor unde se încalcă cel mai des regulile de protecţie, zone care vor face obiectul unor verificări amănunţite", arată sursa citată.

Citește și: CTP a făcut show în ședința CNA: ‘Termenul imbecil nu reprezintă o injurie’/Contre între jurnalist și Radu Herjeu

De asemenea, cetăţenii au la dispoziţie şi numărul de WhatsApp 0755 021 218, unde pot trimite imagini, foto sau video cu privire la cele sesizate la TELVERDE 0800 800 165.

"Împreună vom reuşi. Respectăm distanţarea fizică, purtăm masca de protecţie, respectăm regulile de igienă. Pentru sănătatea dumneavoastră şi a celor din jur. Cetăţenii care doresc informaţii despre situaţiile legate de COVID-19 pot apela numărul 0800800358", precizează Poliţia.

La această linie telefonică pot fi solicitate informaţii despre modul în care se manifestă virusul, modalităţi de prevenire a îmbolnăvirii şi alte detalii legate de conduita preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.