Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au înflorit afacerile cu camere web în timpul stării de urgență

afaceri crestere

Cererile de camere web au crescut de până la cinci ori faţă de nivelul normal, spun reprezentanţii magazinelor online. Costul unei camere web porneşte de la 99 de lei, iar un sistem de conferinţă poate ajunge şi la 16.000 de lei, scrie Mediafax.

,,Cererea a crescut foarte mult în ultimele săptămâni, astfel că vorbim de creşteri însemnate, de aproape cinci ori. Am observat o creştere de la începutul lunii martie, cu vârf pe finalul lunii’’, susţin reprezentanţii retailerului online eMAG.

O creştere de peste 150% a cererilor de camere web a înregistrat în această perioadă şi retailerul de produse electro-IT Altex.

,,În primă fază, închiderea şcolilor şi continuarea activităţilor de la clasă prin lecţii video au dus la creşterea cererii. Ulterior, am avut un vârf al vânzărilor când munca de la birou s-a mutat acasă. Ţinem cont de nevoile clienţilor noştri şi facem tot posibilul să actualizăm stocurile, care vor fi refăcute în următarele două săptămâni”, a declarat pentru MEDIAFAX Mircea Simionescu, division manager la Altex.

Preţurile pentru o cameră web încep de la 99 lei, iar un sistem de conferinţă poate ajunge şi la 16.000 de lei.

Vezi si: Lovitură devastatoare pentru PNL: Bloomberg dezvăluie că România a livrat deja peste 90% din grâul prevăzut să fie exportat în afara UE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.