Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au jucat la pariuri? Steaua a pierdut ultimul amical după ce a condus cu 3-1

Steaua Bucuresti oficial
Denis Alibec Steaua

FC Steaua București a fost învinsă de echipa poloneză de fotbal Wisla Cracovia cu scorul de 4-3 (1-2), marți, la Belek, în ultimul meci amical al vicecampioanei României în stagiul de pregătire din Antalya. Wisla, ocupanta locului 10 în prima ligă poloneză, s-a impus prin golurile marcate de Zdenek Ondrasek (23), Denis Popovic (72), Pawel Brozek (89) și Patryk Malecki (90+2), în timp ce pentru Steaua au marcat Gabriel Tamaș (18) și Denis Alibec (38, 53).

Steaua a scăpat printre degete victoria, după ce Brozek a punctat în minutul 89, fiind scăpat din marcaj de Moke, iar Malecki a adus victoria polonezilor la o nouă fază tratată cu superficialitate de roș-albaștri în apărare. De remarcat că la Steaua a evoluat și Florin Tănase, revenit după o lungă perioadă de absență. Steaua a beneficiat de un penalty în minutul 34, acordat de arbitru gratuit pentru un presupus fault la Gabi Tamaș, iar Denis Alibec a dat dovadă de fair-play și a trimis intenționat pe lângă poartă.

La Wisla a jucat și fundașul spaniol Ivan Gonzalez, fost la ASA Târgu Mureș, conform Agerpres.

Au evoluat echipele:

Wisla: Lukasz Zaluska — Tomasz Cywka, Arkadiusz Glowacki (Alan Uryga, 46), Ivan Gonzalez, Matija Spicic — Rafal Boguski (Jakub Bartosz, 81), Denis Popovic, Krzysztof Maczynski, Mateusz Zachara (Pawel Brozek, 59), Patryk Malecki — Zdenek Ondrasek (Semir Stilic, 46).

Steaua: Florin Niță — Mihai Bălașa, Gabriel Tamaș (Gabriel Simion, 72), Wilfred Moke, Marko Momcilovic — Mihai Pintilii (Lucian Filip, 64), Sulley Muniru (Fernando Boldrin, 79) — Antonio Jakolis (Gabriel Enache, 46), Denis Alibec, William De Amorim (Florin Tănase, 72) — Harlem Gnohéré (Vlad Achim, 30).

În cele două stagii din Turcia, Steaua a înregistrat următoarele rezultate: 0-2 cu FK Qarabag Agdam (Azerbaidjan), 1-0 cu FK Vardar Skopje (Macedonia), 1-1 cu FC Terek Groznîi (Rusia), 1-2 cu SK Slovan Bratislava (Slovacia) și 3-4 cu Wisla Cracovia (Polonia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.