Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au scos-o din SĂRITE! Firea anunță că depune plângere împotriva Elcen: 'Sabotaj față de bucureșteni'

captura TV
Gabriela Firea

Primarul Gabriela Firea s-a enervat pe Elcen și anunță că depune plângere. Firea acuză sabotarea sistemului de termoficare deoarece angajații ELCEN ar fi efectuat în mod intenționat o avarie gravă, unde „s-a greșit cu 20 de grade mai mult”.

„Atac la siguranta cetatenilor! Sabotaj fata de bucuresteni, din partea Elcen, institutie in subordinea Guvernului PNL. S-a “gresit” cu 20 de grade mai mult la livrarea agentului termic, astfel incat s-a produs o avarie foarte grava. Vom depune plangere penala pentru sabotarea sistemului centralizat de termoficare, care reprezinta infrastructura critica si trebuie asigurata continuitatea, conform legii”, a anunțat pe pagina sa de Facebook Gabriela Firea.

Citește și: Informare meteo de ULTIMĂ ORĂ - ANM anunță vreme GEROASĂ

Edilul a mai precizat că nu crede în varianta unei erori tehnice, deoarece diferenta de temperatura este mult prea mare, iar tehnicienii care au facut manevrele „știau că vor provoca o avarie”.

„Acest sabotaj vine la doua zile dupa ce ministrul PNL al economiei a declarat ca lucreaza la o lege prin care Primariei Capitalei sa i se interzica plata subventiei pentru agentul termic, cu exceptia unui numar mic de persoane. Asta inseamna facturi enorme pentru cetateni”, mai punctează primarul general.

Potrivit postării lui Firea, Compania Municipala Termoenergetica București a anunțat că în urma unor manevre, a crescut brusc agentul termic cu aproape 20 de grade, ceea ce a provocat o avarie la rețeaua din Sectoarele 2 și 3 din Capitală.

Acest lucru a dus la oprirea apei calde și a căldurii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.