Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au spart semințe în parc, iar polițiștii le-au dat o lecție de zile mari: le-au pus măturile în mâini să curețe / Video

seminte

Poliţiştii din Bacău au amendat trei tineri pe care i-au prins consumând alcool şi mâncând seminţe într-un parc din staţiunea Târgu Ocna. Pe lângă amendă, patrula de poliţie i-a cerut unuia dintre ei să măture numeroasele coji de seminţe pe care le aruncase în spaţiul public, oamenii legii spunând că astfel i-au „ajutat” pe cei trei să îşi „regăsească simţul civic”, informează News.ro.

Cei trei tineri – doi în vârstă de 22, al treilea de 23 de ani – şi-au petrecut seara bând şi mâncând seminţe într-un parc din staţiunea Târgu Ocna. În jurul orei 01.30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Staţiunii Târgu- Ocna, aflată în trecere prin parcul Trandafirilor, i-a observat pe cei trei, dar şi mizeria pe care aceştia o făcuseră în jurul băncii pe care se odihneau.

„Cei trei au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 600 de lei. Totodată, la solicitarea poliţiştilor, unul dintre tineri a măturat cojile de la seminţele pe care le aruncaseră pe trotuar”, informează, sâmbătă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău. Aceştia spun că poliţiştii i-au ajutat pe cei trei tineri „să regăsească simţul civic”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.