Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Au venit SONDAJELE în PNL: Ludovic Orban a convocat ȘEDINȚĂ URGENTĂ

Inquam Photos / George Calin
ludovic orban

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, i-a convocat pe membrii Biroului Executiv ai PNL, duminică seara, pentru a le prezenta rezultatele sondajului efectuat în utlima perioadă la nivel național, înaintea alegerilor europarlamentare, au declarat surse din interiorul partidului pentru MEDIAFAX.

„ Președintele (Ludovic Orban-n.r) ne-a chemat duminică seara la partid. Din câte am înțeles ne va prezenta rezultatele sondajului care s-a efectuat în ultima perioadă la nivel național, înaintea alegerilor europarlamentare” a declarat unul dintre membri Biroului Executiv pentru MEDIAFAX.

Citește și: Florin Călinescu vine cu un sfat pentru Viorica Dăncilă. Ce a avut de spus acesta

Potrivit unor surse din interiorul partidului, după ședința de duminică, Ludovic Orban se va întâlni cu liderii filialelor pentru a le prezenta date din sondajele locale.

„Va exista o întâlnire și cu liderii filialelor pentru a fi prezentate sondajele de la nivel județean”, au mai afirmat sursele citate.

Citește și: Alina Gorghiu: ‘Sunt convinsă că se va reacţiona de la nivel de Preşedinţie’

Potrivit acestora, sondajul a fost demarat pentru alegerile europarlamentare care urmează să aibă loc în luna mai. Acestea conțin procentajele susținerii partidelor, dar și dorințele românilor.

„Sondajul e făcut mai mult pentru alegerile europarlamentare. Conține poziționarea partidelor, și dorințele românilor. Pioritățile din sondaj, dorințele menționate de români vor fi mesajele PNL-ului în campania electorală”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din interiorul PNL.

Citește și: RCS&RDS face anunțul! Ce modificări a făcut operatorul de cablu și internet

Liberalii au făcut un sondaj la nivel naţional, costurile demersului fiind de 7.000 euro pe judeţ, banii fiind plătiţi 50% de filiala judeţeană, iar 50% de secretariatul general al partidului. Sondajul a costat în total până la 300.000 de euro.

Fiecare chestionar a costat 8 euro şi au fost intervievate între 700 şi 900 de persoane din fiecare judeţ al ţării, potrivit surselor din interiorul PNL.

Citește și: BNR a făcut anunțul! Este pusă la îndoială încrederea în România

Candidaţii PNL înscrişi în cursa internă pentru alegerile europarlamentare din 2019 sunt, printre alții, foştii lideri ai partidului Alina Gorghiu, Crin Antonescu şi Vasile Blaga. Pe listă figurează şi europarlamentarul Siegfried Mureşan.

Liberalii l-au mandatat pe Ludovic Orban să aleagă numele candidatului care să fie în capul listei, însă propunerea va trebui votată în Biroul Național Politic al PNL.

Citește și: Surpiză! Cine va prezenta iUmor alături de Șerban Copoț .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.