Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Auchan marchează Ziua Mondială a Alimentaţiei donând toate veniturile obţinute din vânzările de pâine cu maia către Banca pentru Alimente

auchan

Auchan marchează Ziua Mondială a Alimentaţiei donând toate veniturile obţinute vineri, 16 octombrie, din vânzarea pâinii cu maia naturală, pentru susţinerea acţiunilor asociaţiei Banca pentru Alimente, conform unui comunicat remis AGERPRES.

Potrivit companiei, această acţiune are două obiective principale: pe de o parte acela de a încuraja clienţii să opteze pentru preparate sănătoase, în cazul de faţă pentru o gamă de pâine mai sănătoasă, realizată din ingrediente naturale, precum şi acela de a genera o donaţie substanţială pentru Banca de Alimente, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

Astfel, veniturile înregistrate în toate cele 33 de hipermarketuri Auchan în data de 16 octombrie, din vânzarea produselor din gama de pâine cu maia naturală, vor fi direcţionate în totalitate către Banca de Alimente pentru a susţine în continuare misiunea asociaţiei de a combate risipa alimentară prin colectarea şi distribuirea bunurilor alimentare către zeci de mii de persoane nevoiaşe din România.

Produsă în brutăriile proprii Auchan, doar din ingrediente româneşti, gama de pâine cu maia naturală conţine 30 de articole formate din 5 sortimente de aluaturi şi a fost special aleasă pentru această acţiune atât datorită aromei şi texturii deosebite pe care le oferă, cât şi prin prisma beneficiilor sale pentru sănătate. Totodată, pâinea cu maia are o durată mai mare de viaţă spre deosebire de pâinea cu drojdie, ceea ce îi oferă un alt avantaj în lupta împotriva risipei alimentare.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 5 supermarketuri Auchan şi o reţea de 26 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din oraşele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.