Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Audi evaluează opţiunile pentru a intra în Formula 1

itl.ca
Audi logo sigla

Constructorul german de automobile Audi, filiala Volkswagen, evaluează opţiunile pentru a intra în Formula 1, conform unei surse apropiate, în timp ce presa evoca miercuri cooperări cu McLaren, Red Bull sau Williams, informează AFP, citat de agerpres.

La o reuniune la Stuttgart, consiliul de supraveghere a analizat diferitele opţiuni pentru realizarea unei intrări în Formula 1, printre care "eventuale tranzacţii" cu McLaren, a anunţat agenţia Bloomberg.

"Suntem constant în căutarea a diverse idei de cooperare în cadrul analizelor noastre strategice", a mai comentat un purtător de cuvânt al Audi.

Luni, McLaren a dezminţit că poate fi cumpărat de Audi, explicând că "strategia tehnologică a lui McLaren a implicat discuţii şi o colaborare permanente".

Dar constructorul german ar fi prezentat deja o ofertă informală de cumpărare, considerată prea joasă de către firma britanică, susţine Bloomberg, care face referire şi la o opţiune de "parteneriate alternative" cu echipele Red Bull sau Williams.

O eventuală decizie nu va fi luată mai devreme de 2022.

Principalul acţionar al constructorului de automobile britanic McLaren, angajat la mai multe categorii de sport automobilistic, între care Formula 1, este fondul suveran din Bahrain, Mumtalakat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.