Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Audienţă istorică pentru Super Bowl - Victoria celor de la Kansas City Chiefs, urmărită în medie de 123,4 milioane de telespectatori

adevarul.ro
super bowl

Victoria de duminică a echipei Kansas City Chiefs în Super Bowl, în faţa echipei San Francisco 49ers, a fost urmărită de o medie de 123,4 milioane de telespectatori pe platformele televiziunii CBS Sports. Acesta este un record absolut pentru televiziunea americană, potrivit news.ro.

Postul de televiziune CBS Sports a raportat că o medie de 123,4 milioane de telespectatori au urmărit evenimentul pe toate platformele sale, ceea ce reprezintă o creştere de 7% faţă de recordul de anul trecut, de 115,1 milioane. Aceasta este o cifră istorică pentru televiziunea americană.

112 milioane de telespectatori au urmărit show-ul pe CBS - cea mai mare audienţă înregistrată vreodată de o singură reţea. Restul au fost măsuraţi prin Paramount+, Nickelodeon, Univision, CBS Sports şi proprietăţile digitale ale NFL, inclusiv NFL+.

Conform Paramount Global, Paramount+ a înregistrat o audienţă record, ceea ce a făcut ca duminică să fie cel mai difuzat Super Bowl din toate timpurile, dar nu sunt disponibile date exacte privind vizionările în streaming.

În timp ce miza sportivă a rămas ridicată pentru telespectatori, atenţia acordată prezenţei lui Taylor Swift a stârnit şi ea curiozitatea. După succesul echipei Kansas City Chiefs, cântăreaţa a coborât pe teren pentru a-l felicita pe Travis Kelce şi a-i oferi un sărut.

Printre alte celebrităţi care s-au adunat la Las Vegas, printre cei 300.000 de vizitatori din weekend şi în special la Allegiant Stadium (65.000 de locuri), s-au numărat baschetbalistul LeBron James, cântăreaţa Lana Del Rey şi vedeta pop Beyoncé, care a lansat două noi piese în timpul meciului.

"Queen Bey" a umbrit puţin spectacolul tradiţional din pauza meciului şi prestaţia cântăreţului american Usher, care a beneficiat şi de ajutorul Aliciei Keys.

Pe teren, marea finală a NFL, desfăşurată pentru prima dată la Las Vegas, a oferit un suspans intens, Chiefs câştigând trofeul pentru a treia oară în cinci ani, după 2020, când a jucat tot cu San Francisco 49ers, şi 2023. Este pentru prima dată când o franciză îşi păstrează trofeul de la New England Patriots, în 2004.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.