Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE TOTALĂ în clasamentul din noaptea de Revelion: SURPRIZĂ URIAȘĂ în topul audiențelor

2019

Peste 3,7 milioane de telespectatori au urmărit programul de Revelion de la Antena 1 prezentat de Dan Negru.

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 19-lea an consecutiv, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, transmite postul de televiziune, scrie news.ro.

Citește și: Vești uriașe pentru acești angajați! Salariile lor vor crește semnificativ de la 1 ianuarie

Minutul de aur al „Revelionului Starurilor 2019”, de la ora 00.37, a adunat în faţa micilor ecrane 3.703.000 de români. Antena 1 a înregistrat 20,9 puncte de rating şi 43,8% cotă de piaţă. Minutul de la miezul nopţii a adunat în faţa micilor ecrane 3.073.000 de telespectatori, la nivelul publicului din întreaga ţară.

La nivelul publicul comercial, Antena 1 a obţinut o audienţă de peste două ori mai mare faţă de următorul post clasat, Pro TV, care a difuzat în noaptea dintre ani un episod „Las Fierbinţi” în reluare şi mai multe filme.

Citește și: Lovitură pentru acești români! Nu vor beneficia de mărirea salariului

Cel de-al 19-lea program de Revelion prezentat consecutiv de Dan Negru la Antena 1, difuzat între orele 22.15 şi 02.00, a obţinut în acest an o audienţă mai mult decat dublă faţă de principalul competitor, Pro TV, la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

„Revelionul Starurilor - 2019” a înregistrat pe acest segment de public 11,8 puncte de rating şi 34,3% cotă de piaţă, faţă de Pro TV, clasat pe locul al doilea, cu 4,8 puncte de rating şi 14,1 procente din cota de piaţă.

Citește și: Traian Băsescu, mesaj dur în ultima zi din acest an: ‘Sunt plătitiţi să-i prostească pe români’

La nivelul publicului din toată ţara, Antena 1 a obţinut o audienţă de aproximativ patru ori mai mare faţă de următorul clasat, România TV.

Antena 1 a înregistrat o medie de 15,5 puncte de rating şi 33,3 % cota de piaţă, urmată de România TV, cu 4 puncte de rating şi 8,7% cotă de piaţă.

Citește și: Florin Cîțu aruncă bomba! Ce lovitură pregătește Liviu Dragnea pentru români

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obţinut o audienţă de trei ori mai mare faţă de postul situat pe locul al doilea, România TV.

Antena 1, cu show-ul prezentat de Dan Negru, s-a situat pe primul loc şi la nivelul publicului din mediul urban, cu 12,6 puncte de rating şi 30,3% cotă de piaţă, la o distanţă apreciabilă de următorul clasat, România TV, care a înregistrat 4,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 9,9%, urmat de Pro TV, cu 3,5 puncte de rating şi 8,4 % cotă de piaţă.

Citește și: Vești importante pentru români! Va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2019

Postul Antena 1 a fost lider de audienţă pe parcursul întregii zile, pe toate categoriile de vârstă.

Emisiunea „Show şi-aşa!”, prezentată de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, difuzată în intervalul orar 19.59 – 22.15, a fost lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara. Minutul de maximă audienţă, de la ora 22.10, a adunat în faţa micilor ecrane 3.268.000 de telespectatori la nivel naţional.

Citește și: Fonduri europene pentru companii românești! Unde se vor îndrepta banii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.