Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Audiențele emisiunilor lui Ciucă generează panică la vârful PNL

Radu Pop
Facebook
nicolae ciuca pnl

Ultimele apariții ale liderului PNL în dezbaterile televizate de la Digi24, în decembrie si săptămâna aceasta, la Realitatea Plus au provocat disperare în rândul conducerii centrale a partidului. Audiențele pe care le-a scos Nicolae Ciucă la cele două emisiuni, cu medii orare extrem de scăzute, între 50 și 80.000 de telespectatori, arată ce prăpastie se cască în fața liberalilor în situația desemnării lui Nicolae Ciucă drept candidat la prezidențiale.

Ciolacu e la ani-lumină, pe Ciucă îl bat lejer Drulă și Nicușor

Cu un vocabular limitat, în care și încercările de a glumi par învățate pe de rost, aparițiile televizate al actualului președinte al Senatului au reprezentat rateuri de proporții. Nicolae Ciucă este la circa o tremie, dacă nu chiar mai puțin, față de audiențele reușite la aceleași emisiuni și în aceeasi perioadă, la diferență de doar cîteva zile, de președintele PSD, premierul Ciolacu.

Și mai grav este că liderul PNL adună audiențe mai mici în emisini similare decât alți politicieni din zona dreptei precum Nicușor Dan, primarul Capitalei sau Cătălin Drulă, șeful USR. În aceste condiții, șansele ca Nicolae Ciucă să aibă succes într-o campanie prezidențială sunt privite cu scepticism inclusiv de o bună parte a conducerii liberale.

După emisiunile cu Ciucă alegătorii dau bir cu fugiții

Iar comentariile de pe paginile de facebook ale site-urile celor două televiziuni după prestațiile televizate ale liderului liberal arată că dl Ciucă pare să provoace adevărate ravagii în rândurile telespectatorilor. “am mai șters unul de pe lista de vot” reprezintă mesajul cel mai des întâlnit.

Însă cel mai dramatic pentru strategii PNL este reacția acelor oameni din zona armatei, pe care contau că Nicolae Ciucă i-ar face să voteze PNL, “Mi-e rușine să mai spun că sunt ofițer în retragere, acum, când urmăresc acest jalnic personaj”, este reacția unui rezervist militar. Aceasta frază arată cel mai relevant de ce viitorul lui Nicolae Ciucă și al PNL este din ce în ce mai sumbru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.