Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIERI în cazul fetei plină de sânge din Galați, umilită de polițiști: A fost prins violatorul

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Prietenul fetei de 14 ani găsită sângerând abundent și confuză, în cazul căreia polițiștii nu au intervenit, a fost găsit și dus la Parchet pentru audieri. Anterior, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Galați, Mihai Polinschi, declara că fata le-a spus celor de pe salvare că a fost violată, anunță MEDIAFAX.

Fata de 14 ani a fost găsită pe o stradă din Galați plină de sânge și confuză.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

În imaginile filmate de un cetățean apar fata plină de sânge, mașina de Poliție, mai mulți oameni și doi angajați ai unei firme de securitate. Oamenii de pe trotuar solicită ajutorul polițiștilor care refuză să coboare din mașină, în ciuda insistențelor. Victima pare îngrozită și refuză să vorbească cu oamenii care i-au sărit în ajutor, în timp ce polițiștii asistă pasiv la întreaga scenă. În cele din urmă fata a fost transportată la Spitalul de Copii din Galați, iar persoana care a realizat filmarea a anunțat pe Facebook că a vizitat-o și confirmă faptul că victima a fost violată.

Ulterior, IPJ Galați a anunțat că cei doi polițiști filmați în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta fata sunt cercetați disciplinar.

Fata le-a spus angajaților de la Servicul de Ambulanță care au transportat-o la spital că a fost violată. La solicitarea MEDIAFAX, varianta a fost confirmată chiar de directorul instituției.

Citește și: Amendă pentru femeia care protesta în fața casei lui Gheorghe Dincă- Care este cauza

„Pot confirma că victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată. Înțeleg că ulterior fata și-a schimbat depoziția, nu este treaba noastră, ci a Poliției”, i-a spus corespondentului MEDIAFAX,

directorul Serviciului de Ambulanță Județean Galați, Mihai Polinschi.

Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului, în grija cărora se afla fata de 14 ani, spuneau însă că aceasta a refuzat să vorbească despre abuz sau viol.

Tânărul cu care s-a întâlnit fata era căutat, apoi Poliția Galați a anunțat că acesta a fost depistat și este bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Băiatul a fost condus la Parchet, pentru audieri.

Citește și: Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal

Se pare că cei doi s-au cunoscut pe Facebook și au stabilit să se întâlnească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.