Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Audieri pe bandă la CSM! Al doilea candidat pentru pentru Secția de investigare a magistraților: 'M-am înscris dintr-un impuls, dar apoi mi-am dat seama că pot'

csm

Procurorul Codruţa Simona Chindea, candidat pentru funcţia de procuror în Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, a spus că s-a înscris în concurs dintr-un impuls, dar apoi şi-a dat seama că îşi doreşte să desfăşoare activitatea în această secţie. Ea a arătat că, chiar dacă procurorii din Secţie îşi vor investiga propriii colegi, trebuie să se păstreze obiectivitatea, informează news.ro.

Procurorul a susţinut vineri interviul pentru candidatura sa la funcţia de procuror în Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie în faţa membrilor Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

„M-am înscris dintr-un impuls la început, dar apoi mi-am dat seama că pot, că am putere de muncă şi îmi doresc să-mi desfăşor activitatea în această Secţie pentru a şti că se respectă drepturile şi activitatea este una corectă, iar eu sunt un procuror echilibrat. Am încredere în mine, în puterea mea, în faptul că sunt un procuror cu experienţă, că am curajul să instrumentez orice fel de cauză”, a declarat procurorul.

Ea a subliniat că în ciuda faptului că Secţia specială va investiga procurori, trebuie păstrată totuşi obiectivitatea.

„Avem de-a face cu colegi, dar asta nu înseamnă că ne pierdem obiectivitatea. Trebuie să fim imparţiali şi să nu ne lăsăm afectaţi sau influenţaţi de presiuni ale mass-mediei”, a spus Codruţa Simona Chindea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.