Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Audieri pe bandă rulantă în cazul fetelor care s-au sinucis la Hunedoara: Chiar și medicii dau cu subsemnatul!

cotidianul
politia nu treceti

Procurorii au început audierile în cazul celor două adolescente de 15 ani, din oraşul Uricani, care au murit după ce, sâmbătă după-amiază, s-au aruncat în gol de pe un turn de apă înalt de 20 de metri, din municipiul Lupeni.

"Audierile în acest caz au început. Primii au fost audiaţi părinţii celor două fete şi personalul medical care a ajuns la locul incidentului. Urmărirea penală este în derulare", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, procurorul Robert Scorţa.

De asemenea, a fost dispusă necropsia trupurilor celor două fete, fiind aşteptat raportul medico-legal.

Deoarece urmărirea penală este în derulare, procurorii nu pot furniza, pentru moment, mai multe date despre incidentul de la Lupeni.

Două adolescente de 15 ani, din oraşul Uricani, au murit după ce s-au aruncat, sâmbătă, în gol de pe un turn de apă, înalt de circa 20 de metri, ce aparţine unei foste fabrici din municipiul Lupeni. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar ancheta continuă pentru a stabili circumstanţele şi cauzele care le-au determinat pe cele două minore să recurgă la acest gest.

Una dintre fete a sunat-o, sâmbătă după-amiază, pe mama sa pentru a-i spune că intenţionează să recurgă la un gest sinucigaş, femeia anunţând imediat Poliţia la numărul de urgenţă 112.

În urma apelului, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie, atât din cadrul Poliţiei municipiului Lupeni, cât şi echipaje medicale.

Poliţiştii au identificat trupurile celor două minore, faţă de una dintre acestea fiind declarat imediat decesul, iar faţă de cea de-a doua echipele medicale încercând protocolul de resuscitare, dar fără rezultat.

Ancheta se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.