Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Audieri pe bandă rulantă în cazul incendiului de la Matei Balș: În paralel anchetatorii continuă cercetarea la fața locului

Tudor Ionescu, Facebook
incendiu matei balș

La sediul Poliției Capitalei au fost audiate șase persoane, respectiv cadre medicale, personal administrativ, precum și rude ale pacienților care au murit în incendiul de la Institutul Matei Balș, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul București, potrivit Mediafax.

Procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu ofițerii din cadrul Serviciului Omoruri au reluat sâmbătă cercetarea la fața locului împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, specialiști INSEMEX și tehnicieni criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic al Poliției Capitalei. Activitatea de cercetare la fața locului nu s-a finalizat, urmând a fi reluată în dimineața zilei de duminică.

Citește și: Dezvăluire: Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila, abonați la banii gigantului Pfizer

Au fost efectuate, de către Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, necropsiile celor cinci pacienți decedați în cursul zilei de ieri, fiind în curs procedura de stabilire a identității acestora, inclusiv prin compararea probelor ADN.

Totodată, având în vedere că în cursul zilei de astăzi a decedat un alt pacient care fusese transferat la Spitalul Universitar de Urgență București, s-a dispus efectuarea autopsiei medico – legale.

De asemenea, se desfășoară verificări cu privire la activitatea privind serviciile de apărare contra incendiilor, de mentenanță a instalației electrice şi serviciile de pază ale spitalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.