Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO Agerpres a publicat DOVADA că arhimandritul Ciprian Grădinaru a declarat că SE VACCINEAZĂ, deși ulterior a spus că nu a făcut astfel de afirmații

basilica.ro
Ciprian Grădinaru

Pe 23 aprilie, arhimandritul Ciprian Grădinaru, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Naționale, a declarat pentru Agerpres, Agenția Națională de Presă, că este de acord cu vaccinul și cu vaccinarea și că se va vaccina împotriva COVID-19. Știrea preluată și de STIRIPESURSE.RO a provocat mare tulburare în rândul celor care îl admiră pe marele duhovnic din București.

Știrea poate fi citită AICI

După discuțiile aprinse din spațiul public, părintele Grădinaru a infirmat că a declarat ceea ce publicase Agenția Națională de Presă. Ba, mai mult, într-un interviu video acordat pentru România TV, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Naționale a confirmat, în premieră, că el nu a vorbit niciodată despre vaccinare și despre vaccin și că nu a spus că se va vaccina.

Știrea poate fi citită AICI

Agerpres a luat decizia, în urma informațiilor publicate de STIRIPESURSE.RO, de a publica înregistrarea dialogului dintre redactorul agenției și arhimandritul Ciprian Grădinaru în care se constată că acesta a declarat tot ceea ce a apărut inițial pe fluxul agenției de presă.

”Declaraţiile din ştirea menţionată îi aparţin în totalitate acestuia, fără ca redactorul să intervină asupra conţinutului, după cum se poate dovedi în înregistrarea audio a convorbirii dintre jurnalistul AGERPRES şi Arhimandritul Ciprian Grădinaru.”, confirmă Agenția Națională de Presă

.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.