Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO Apelul la 112 dat de Andreea Antonescu, în care solicită ajutorul polițiștilor: Cântăreața susține că nu ea a sunat

andreea antonescu

Polițiștii din Iași suțin că solita Andreea Antonescu a sunat la 112, în noaptea de miercuri spre joi, și a reclamat că este răpită. Oamenii legii au ajuns la adresa indicată de vedetă, însă au constatat că aceasta era însoțită de iubitul ei, alături de care consumase prea mult alcool, conform surselor judiciare. Vedeta a încasat o amendă record, de 4.000 de lei.

Pe de altă parte, vedeta susține că lucrurile nu au stat așa și că nu ea este cea care a sunat la 112.

"Aseară eram acasă cu Ștefan Manolache, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. (…) Au venit cu copii în vizită. Ștefan a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă’, a spus Andreea Antonescu

Citeşte întreaga ştire: Andreea Antonescu a făcut primele declarații după ce a anunțat la 112 că este sechestrată de iubit: „Mă rugam să-mi dea cheile”, a spus Andreea Antonescu, într-o declarație la TV.

STIRIPESURSE:RO vă prezintă în exclusivitate o bucată din înregistrarea de la 112, în care se aude cum Andreea Antonescu solicită ajutorul polițiștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.