Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO - Campanie electorală cu mesaje obscene pe telefon: 'Dă-le mu*e PSD-iştilor in decembrie'

pn psd pnl

Mai mulți brăileni au reclamat, luni, pe rețelele de socializare, faptul că au fost apelați cu număr ascuns, atât pe telefoane mobile, cât și pe telefoane fixe, iar o voce robotică le-a transmis un mesaj în care erau certați pentru că au votat „cu hoții lui Tudose”, potrivit debraila.ro.

Mai exact, în mesajul care începe cu întrebarea „Brailene, tu ești prost?”, sunt aduse argumente pentru care PSD nu ar mai trebui votat la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Țintă apelurilor pare a fi europarlamentarul Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, care s-a implicat activ în campania electorală pentru alegerile locale, câștigate detașat de PSD în județul Brăila. Mesajul conține și un îndemn vulgar, referitor la alegerile parlamentare.

"Măi brăilene, tu eşti prost? Adică toată ţara a decis să termine cu PSD şi să-l scoată din politică şi tu ai votat cu hoţii lui Tudose la Brăila? Hai să dăm un şut politic în cur baronilor PSD. Du până la capăt treaba şi dă-le muie pesediştilor în Brăila în decembrie, ca să ajungă cât mai puţini în Parlament. Muie PSD! Brăila merită mai mult. Ne-am săturat să fim săracii ţării în timp ce Clujul şi Oradea prosperă", este mesajul complet.

Audio, AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.