Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD detonează bomba în cazul Ponta / AUDIO EXCLUSIV

Un lider PSD a declarat, vineri, după cererea DNA de încuviințare a urmăririi penale a Premierului Victor Ponta, că i se pare că  ar fi vorba despre "o lovitură de stat' care ar consta într-un "efort" facut de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, împreuna cu "anumite institutii ale statului" pentru a demola Guvernul. În punctul de vedere acordat STIRIPESURSE.RO, liderul Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, lider al organizatiei judetene PSD, mai spune ca "DNA-ul trebuie sa se învârtă…cum sa spun, să aresteze juma’ de țară ca să ajungă la Victor Ponta".

Stiripesurse.ro: Cum vedeti situatia aparuta?

Dumitru Buzatu: Ne aflam foarte aproape de finalizarea unui efort facut de presedintele Iohannis împreuna cu anumite institutii ale statului pentru a scoate in afara circuitului executiv, adica a demola un Guvern. Dlui Basescu i se parea ca actiunea intreprinsa atunci de USL este o lovitura de stat. Mie mi se pare ca asta ar cam fi o lovitura de stat.

Stiripesurse.ro: Ce treaba are presedintele Iohannis aici? Cererea a facut-o DNA.

Dumitru Buzatu: DNA-ul trebuie sa se invarta…cum sa spun, sa aresteze juma’ de tara ca sa ajunga la Victor Ponta pentru ca de fapt asta era problema principala, iar presedintele Iohannis...(neinteligibil, n.red)...lucrul acesta a fost cel putin observat asa cam de toata lumea inca de la instalarea sa, cand povestea despre caderea Guvernului si despre venirea Guvernului sau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.