Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO - Maria Grapini îl face praf pe Iohannis: Incompetent, evazionist, cu trecut dubios

maria_grapini1

Fostul ministru pentru IMM-uri îl desfiinţează pe posibilul candidat al Alianţei Creştin-Liberale, atingând toate punctele vulnerabile ale acestuia. Grapini vorbeşte despre faptul că Iohannis nu ar avea suportul deplin al liberalilor, îl acuză că şi-ar depăşi nivelul de competenţă ţintind la cea mai înaltă funcţie în stat, dar şi că a făcut evaziune fiscală. Vă prezentăm mai jos cele mai importante declaraţii ale Mariei Grapini. Declaraţia completă, în fişierele audio.

[audio mp3="http://media.stiripesurse.ro/uploads/2014/08/Maria-Grapini-despre-Klaus-Iohannis.mp3"][/audio]

„Iohannis nu e liberal”

„Domnul Iohannis nu are integral suportul PNL. Există acolo frustrări la oameni. El a venit nou. El nu e liberal. El a venit adus şi pus acolo. Marea masă a votanţilor PNL, chiar dacă nu au carnet de partid, nu-l vor vota. Nici nu ştiu dacă va fi candidatul. Iohannis nu va avea în spate nişte structuri corecte, foarte loiale, foarte disciplinate.”

„În dezbateri directe, ştim bine că se dau lovituri sub centură. Va fi întrebat, publicul va analiza. Domnul Iohannis ce a fost? FDGR, pe care l-a abandonat şi a venit la liberali. Deci nu are o tradiţie politică.”

„Dacă depăşeşti o anumită linie, treci în partea aialaltă, de incompetenţă”

„Cu domnul Iohannis e foarte bun exemplul acela când ajungi la maxim şi, dacă depăşeşti o anumită linie, treci în partea aialaltă, de incompetenţă. Era bine să rămână primar. OK, bun gospodar, foarte bine. Gândiţi-vă la nivel de ţară ce suport are domnul Iohannis. Nu este cunoscut, în primul rând. De regulă, când nu cunoşti ceva şi e ceva nou, oamenii se tem. Mie îmi pare rău pentru că a fost un fel de autosacrificiu la domnul Iohannis. Eu cred că el era mult şi bine rămas în istorie ca un primar bun al Sibiului şi acum o să fie un candidat prost al dreptei.”

„Arăţi că tu, ca om care vrei să fii preşedinte, ai făcut evaziune”

„Lăsând la o parte că eu nu cred că e în stare să suporte o campanie, un dialog. Dacă vă amintiţi cum a răspuns la întrebarea «Cum v-aţi făcut şase case?». Mi s-a părut că îşi bate joc de mine răspunzând «din meditaţii». Pe de o parte, arăţi că tu, ca om care vrei să fii preşedinte, ai făcut evaziune, pentru că nu se vor regăsi banii ăia din meditaţii niciodată la Fisc, că ai plătit pe ei ceva. Dacă vrei să fii preşedinte, tu trebuia să declari veniturile, să plăteşti impozitul.”

„Îl prinzi foarte uşor în minciună. El a spus «Prima casă am avut-o, nu am plecat de la nimic.». Păi atunci de ce ţi-ai mai dat o casă, dacă ai avut casă din banii de nuntă? Apare în documente, acolo, că el şi-a mai alocat de la primărie o casă. Ca şi domnul Băsescu, de altfel. Din punctul meu de vedere, domnul Iohannis, cu toată susţinerea externă, nu are şanse în România.”

[audio mp3="http://media.stiripesurse.ro/uploads/2014/08/Grapini-despre-Iohannis-2.mp3"][/audio]

„Toate vor ieşi în campanie”

„Când eşti candidat la cea mai înaltă funcţie, vulnerabilitatea creşte. Orice lucru se caută. ANI a spus foarte multe, despre mulţi, care pe urmă s-au dovedit că nu e aşa. Dar tu ştii cel mai bine ce ai în spate. Dacă te ştii vulnerabil, mai bine nu te mai duci mai sus. Rămâi la nivelul la care eşti. Am văzut declaraţii de presă legat şi de faptul că a fost translator la înfierea copiilor, adopţia în Canada şi multe alte lucruri mai puţin plăcute. Astea toate vor ieşi în campanie şi va face deliciul presei.”

Foto: Adrian Panduru

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.