Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO - Prima variantă a pieselor 'Like A Prayer' şi 'Cherish', cântate de Madonna, a fost lansată online pentru a opri o licitaţie

billboard.com
Madonna

Prima variantă a pieselor „Like A Prayer” şi „Cherish”, cântate de Madonna, a fost lansată online pentru a opri o licitaţie pe care artista nu şi-o doreşte, scrie news.ro.

Patrick Leonard, vechi colaborator al Madonnei, a publicat online câteva înregistrări demo de pe albumul „Like a Prayer” (1989), în încercarea de a opri o licitaţie în care sunt vândute obiecte şi înregistrări ale cântăreţei, scrie BBC.

Versiunile „Like a Prayer” şi „Cherish” publicate online la începutul săptămânii au fost realizate în ziua în care piesele au fost scrise.

Astfel, Leonard speră să oprească fanii să liciteze pentru casete care conţin înregistrări cu Madonna care nu au fost vreodată lansate.

Citește și: Un cunoscut rapper a fost condamnat la 55 de ani de închisoare pentru crimă

Casetele sunt vândute de Darlene Lutz, fosta consilieră a artistei. În plus, ea scoate la vânzare şi obiecte personale ale Madonnei, precum scrisoarea de despărţire trimisă rapperului Tupac Shakur, pe când el se afla în închisoare, o perie cu fire de păr ale ei şi sutienul La Perla purtat pe scenă de artistă.

Cântăreaţa americană a încercat să oprească licitaţia pe cale legală, în 2017, susţinând că nu ştia că Lutz este în posesia acestor obiecte, însă luna aceasta un judecător din Manhattan a decis că vânzarea poate fi organizată.

Licitaţia urmează să aibă loc vineri.

„Sper ca aceste postări să oprească vânzarea la licitaţie a casetei. Deloc frumos ca cineva să o vândă. Nu îi aparţine ca să facă asta”, a scris Lonard pe YouTube.

El a publicat şi un cântec al Madonnei nelansat vreodată, „Angels With Dirty Faces”, titlu inspirat de filmul în care a jucat James Cagney în 1938.

viewscnt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.