Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr, EXPLICAȚIE BOMBĂ - Cum a ajuns șef al Comisiei de eliberară din Penitenciarul Aiud

Augustin Lazăr

Procurorul general Augustin Lazăr, ample precizări privind activitatea sa de dinainte de 1989, atunci când a fost șef al Comisiei de eliberări a Penitenciarului Aiud, acolo unde erau închiși și deținuți politici.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu, atac EXPLOZIV la adresa Laurei Codruța Kovesi: 'Această individă a executat, fără crâcnire, toate comenzile pe care le-a primit'

"Nu era niciun caz o selecție. Spre exemplu, eu când am fost primit la Parchetul Local am luat locul unui coleg care plecase la un alt Parchet și am preluat atribuțile lui. Au fost mulți din colegii noștri, era un loc de detenție cu multe solicitări.

Sunt niște speculații care sunt manipulate public într-o manieră jenantă. Eu nu am niciun grad și nicio calitate și asta s-a verificat de nenumărate ori. De ce trebuia să se insinueze că un anume procuror trebuia să meargă acolo. Prin rotație, procurorii erau repartizați la alte activități. Eu am exprimat niște regrete pentru faptul că în aplicarea  legii care exista la vremea aceea am participat la comisia de judecată și am judecat după criteriile pe care le prevedea legea", a declarat Augustin Lazăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.