Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Lazăr: 'Kovesi nu înseamnă DNA, nu putem personaliza. Dacă vine alt procuror, nu va judeca după show-urile media'

Inquam Photos / Octav Ganea
kovesi lazar

Augustin Lazăr consideră că propunerea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, nu are temei legal, dar a anunțat că la Parchetul General se analizează raportul trimis de ministrul Tudorel Toader. Totuși, Lazăr face o precizare ce poate fi speculată: Kovesi nu înseamnă DNA!

”Pot să înțeleg de ce capii structurilor sunt atacați, pentru că ei conduc. Cei care atacă, personalizează totul la capul instituțiilor, crezând că dacă vine alt procuror nu mai judecă după codul penal, ci după show-urile media. Kovesi nu înseamnă DNA, nu putem personaliza.

Citește și: REVOLTĂTOR! Cum a fost UMILIT Gică Popescu

E o relație instituțională cu șefa DNA, ca și cu DIICOT-ul. Eu susțin adevărul, nu e o chestiune personală. Așteptăm raportul să vedem dacă ne oferă altceva decât la prima vedere. Noi analizăm, avem structuri specializate la Ministerul Public care se ocupă cu analiza acestor documente, apoi ne spun care e concluzia și acționăm.”, a spus, la Realitatea TV, Augustin Lazăr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.