Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Maftei, candidatul FIN PSL la Primăria Sectorului 4

Facebook
Augustin Maftei

Candidatul FIN PSL la Primăria Sectorului 4 este Augustin Maftei, anunță Ilan Laufer, președintele FIN PSL.

”La doar 23 de ani, Augustin Maftei este unul dintre cei mai valoroși tineri din politica românească, demonstrând că are abilitățile necesare pentru a face politică la cel mai înalt nivel. Sunt onorat să anunț pe această cale candidatura lui Augustin pentru primăria sectorului 4 din București, din partea FIN PSL.

Augustin Maftei are 23 de ani și este un tânăr care combină spiritul și inițiativa antreprenorială de dreapta cu implicarea socială și grija pentru comunitate, de stânga. Economist la bază și specializat printr-un master profesional în domeniul dezvoltării regionale, acesta a absolvit ”Bursa Friedrich Ebert” și a câștigat concursul Micul Antreprenor la nivel național în anul 2014.

De asemenea, tânărul nostru, are o experiență politică și de leadership de 5 ani. El a fost lider și fondator de grupuri politice de tineret încă din anul 2015, membru în asociațiile studențești de profil și nu s-a dat niciodată în spate de la voluntariat. Augustin a lucrat încă din primul an de facultate în diferite domenii, ultimul său job fiind cel de consultant în scriere și implementare de proiecte cu fonduri europene, consultanță în management și înființare de societăți.

Încă de când s-a alăturat organizației noastre, obiectivul său principal este reformarea clasei politice actuale. El își dorește să ofere șanse reale tinerilor în politică, în carieră și în societatea românească. Din acest motiv vrea să demonstreze că fiind membru FIN PSL poți să candidezi și să concurezi la cel mai înalt nivel fără frică, beneficiind de tot sprijinul și suportul echipei.

Tinerii de astăzi țin pe umerii lor viitorul de mâine, iar România are nevoie în prezent de oameni tineri, transparenți, de reprezentanți puternici, patrioți, cu viziune, dor de țară și cu dorința de a realiza chiar și imposibilul!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.