Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Zegrean, după ce a pierdut șefia Consiliului Legislativ, în Parlament: 'Votul este nul'

B1.ro
augustin zegrean

Augustin Zegrean a declarat, marți seară, la B1 TV, că votul de din Parlament, în care a fost ales șeful Consiliului Legislativ, este nul. Totodată, fostul președinte al CCR a dezvăluit că liberalii i-au propus chiar marți să candideze pentru această funcție.

”Nu știu ce s-a întâmplat, dar vreau să vă spun că este o surpriză. Votul de astăzi este nul pentru că îl lege scrie că președintele Consiliului Legislativ și șeful de secție se aleg prin votul majorității deputaților și senatorilor în ședință comună. 187 nu este majoritate. (...) Mi-a propus liderul de grup de la PNL, de la Camera Deputaților. Eu practic avocatura și atâtea legi greșite câte pot să găsesc în fiecare zi m-au determinat să mă duc pe drumul ăsta. Nu numai legi neconstituționale, legi greșite. (...) Mie mi s-a propus astăzi și când mi s-a propus, am crezut că voi fi votat din moment ce mi se propune”, a spus Augustin Zegrean.

Citește și: DNA, lovitură cruntă pentru fostul ministru al sănătăţii. Suspiciuni de săvârşire a unor fapte de corupţie, în contextul comercializării de bunuri de uz medical .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.