Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Augustin Zegrean, prima reacție după REFUZUL PNL: Sunt trist! Ce rău le-am făcut?

zegrean

Fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, și-ar fi dorit să candideze la alegerile parlamentare pentru un loc de senator, din partea PNL, însă liberalii l-au refuzat. Conducerea PNL a invocat motive politice, pentru că îl consideră pe Zegrean o vulnerabilitate, din cauza referendumului din 2012 și legăturile cu Traian Băsescu.

Citește și: PNL îl REFUZĂ pe Augustin Zegrean pentru parlamentare

Augustin Zegrean le amintește vechilor democrat-liberali că este unul dintre membri fondatori ai partidului și le transmite liberalilor că în viitorul Parlament nu vor avea cu cine să modifice Constituția, fără un om cu expertiză.

”Tot Partidul Democrat a avut legături cu Traian Băsescu. Cum ar putea să mă acuze? Este o infracțiune să ai legături cu Traian Băsescu sau ce? Eu am fost membru fondator al PD, iar dintre fondatori mai sunt Blaga și Petre Roman pe acolo. Dacă ei așa se comportă cu membri fondatori ai partidului, eu ce pot să zic, nu am nimic de spus. În orice țară întreagă la cap m-ar fi chemat ei să candidez, pentru că Parlamentul este de făcut legi, nu este de joacă. Legi cred că știu să fac mai bine ca oricine, cred că am dovedit asta.

Ceilalți nu vin de la Băsescu, nu din partidul lui Băsescu vin toți? Eu am crezut că faptul că am salvat democrația în 2012 este un lucru bun, nu un lucru rău, dar dacă ei cred acum că este un lucru rău că am salvat-o, atunci eu ce să mai zic?

În 2012, PD-ul era cel care îl apăra pe Băsescu. Eu mi-am oferit serviciile, nu țin neapărat să fiu acolo. Eu am din ce trăi, sunt avocat. Eu aș fi vrut să fiu în Parlament în perspectiva de a schimba Constituția, pentru că ei nu știu. Cei care au fost acolo, au încercat să o schimbe, dar nu au reușit. Eu știu ce trebuie făcut.

Întrebați-i, vă rog, ce rău le-am făcut eu lor. Doamna Gorghiu, și nu o să-i placă asta deloc, în 2012 cerea, la Antena 3, să fiu judecat pentru înaltă trădare. Credeam că între timp oamenii și-au mai revenit, dar se pare că nu. Sunt trist, foarte trist pentru această situație”, a declarat Zegrean, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.