Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR a propus în Parlament eliminarea obligativității măștii în aer liber: 'Nu există studii care să ateste un aport decisiv în combaterea epidemiilor'

Alianța pentru Unirea Românilor
AUR Alianta pentru Unirea Romanilor

Deputații AUR Ringo Dămureanu, Raisa Enachi și George Badiu au depus în Parlament un amendament care elimină din legislație obligativitatea purtării măștii de protecție în aer liber.

Potrivit amendamentului AUR, masca de protecție va fi obligatorie doar în instituțiile publice, în magazine, în mijloacele de transport în comun și la locul de muncă.

„Nu există studii de specialitate care să ateste purtarea măștilor timp îndelungat ca fiind una pozitivă, cu aport decisiv și substanțial în combaterea oricărei epidemii. Este încălcat dreptul natural la viață, la libertate și la propria individualitate”, se arată în motivarea amendamentului.

AUR a transmis pe pagina de Facebook a formațiunii: „Suntem singurul partid parlamentar care își asumă lupta cu măsurile abuzive și exagerate luate de actualul guvern”.

Citește și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: 'Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.