Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR critică pachetul de măsuri pentru populaţie: Guvernul a luat de la români cu două mâini, sărăcindu-i, iar acum se preface că oferă, dar cu un deget

Alianța pentru Unirea Românilor
AUR Alianta pentru Unirea Romanilor

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) critică măsurile propuse în batjocură de liderii coaliţiei de guvernare, cu pretenţia de a acoperi nevoile economice şi sociale ale românilor, anunță news.ro.

„Măsurile anunţate sunt insuficiente şi tardive. După ce i-au adus pe români la sapă de lemn, PNL, PSD şi UDMR îşi bat acum joc de ei. Guvernul actual a luat de la români cu două mâini, sărăcindu-i, iar acum se preface că oferă, dar cu un deget. Aceasta este o reţetă brevetată de 32 de ani pentru a păcăli oamenii. Asta e tot ce ştiu să facă partidele sistemului: privilegii pentru nomenclatură şi sărăcirea populaţiei. Nu vom permite aşa ceva”, a declarat deputatul AUR George Simion, potrivit unui comunicat de presă al partidului.

La rândul său, liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu a afirmat că „de trei săptămâni, marii lideri ai naţiunii îşi fac curaj să vină în faţa oamenilor cu un set de măsuri, iar rezultatul este lamentabil”.

„Nu doar că sumele cuprinse în aşa-zisul pachet sunt infime, ci ar trebui introdus şi un venit minim garantat. AUR a prezentat de fiecare dată soluţii la problemele curente ale românilor, însă proiectele noastre sunt respinse pe bandă rulantă în Parlament. În 2024, vom învinge acest sistem odios”, a completat Târziu, conform sursei citate.

Pachetul de măsuri pentru populaţie intitulat „Sprijin pentru România”, ce urmează să fie prezentat, luni, de liderii coaliţiei, cuprinde, printre altele, Programul „Family start” - garantarea unui credit în valoare de maxim 75.000 lei, în proporţie de 80% de către stat şi Programul naţional „Student Invest” - garantarea unui credit în valoare de maxim 50.000 lei, în proporţie de 80% de către stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.