Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR denunță atacurile concertate la adresa Patriarhului Daniel

basilica.ro
patriarhul daniel masca

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) denunță atacurile recente lansate la adresa Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, de diverse persoane publice care se proclamă „influenceri”. AUR subliniază că orice denigrare a Patriarhului Daniel reprezintă un atac direct la adresa Bisericii și a românilor, care sunt majoritar ortodocși.

Citește mai multe despre tratamentul anevrismului de aortă toracică (TEVAR)

În contextul actualei crize de natură epidemiologică, economică și socială care afectează România, AUR subliniază faptul că Biserica este instituția care dă românilor încredere și speranță pentru ieșirea din această criză, inclusiv prin sprijin concret atât pentru instituțiile medicale, cât și pentru familii afectate în această perioadă, dar și pentru școli.

AUR condamnă linșajul mediatic și dezlănțuirea de ură anti-creștină promovate de anumite voci din spațiul public și reamintește că același tip de mesaje anti-Biserică au fost emise și în perioada premergătoare Referendumului pentru Familie. În viziunea AUR, familia, alături de credință, națiune și libertate, sunt valorile fundamentale ale românilor și nu sunt negociabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.