Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR este surpriza alegerilor parlamentare - Cine este magnatul media care a sărbătorit rezultatul alături de liderii partidului / FOTO

AUR
George Simion

Alegerile parlamentare din România au adus o surpriză de proporții prin scorul atins de partidul AUR, partid care a navigat multă vreme sub radarul marilor case de sondare a opiniei.

AUR, un partid cu tendințe naționaliste și conservator-religioase și-a făcut loc pe scena politică prin protestele împotriva restricțiilor impuse din cauza pandemiei de covid-19. Liderii săi provin din Noua Dreaptă și fenomenul ultras iar sursele de finanțare sunt în pricipal cotizațiile mebrilor. Însă odată cu anunțarea rezultaului alegerilor pe treptele din fața sediului AUR a a apărut, alături de liderii partidului, omul de afaceri Bobby Păunescu, care a sărbătorit rezultatul surprinzător obținut de formațiunea politică. Alături de acesta a mai fost și avocata Diana Iovanovici Șoșoacă, o controversată activistă împotriva vaccinării și a purtatului măștii.

Citește și: Liderii PNL NU acceptă înfrângerea - Raluca Turcan: Vom construi un guvern fără PSD

Ambițiile politice ale lui Bobby Păunescu nu sunt o noutate din moment ce că în 2019 a vrut să candideze la alegerile prezidențiale, însă BEC i-a respins validarea candidaturii, deoarece nu a strâns numărul necesar de semnături.

Magnatul Bobby Păunescu, fără mască, în primul plan al conducerii de la AUR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.