Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul AUR, George Simion, despre steagul Ungariei Mari afișat de suporterii maghiari: 'Pot veni și cu pene în cap, n-o să-i ajute la nimic'

Captura foto Antena 3
george simion

Președintele AUR, George Simion, a declarat vineri, pentru gsp.ro, despre steagul Ungariei Mari afișat la meciurile naționalei maghiare de fotbal, că ungurii nu trebuie băgați în seamă.

„Ei pot veni și cu pene în cap. N-o să-i ajute la nimic. Ardealul este, a fost și va fi pământ românesc. Să vii la 105 ani după Trianon și să contești granițe e o inepție anacronică”, a zis George Simion.

„De unde a venit? Sunt unii oameni pe care îi tulbură fantomele trecutului. Tot caută să creeze diferite provocări, gen 20 martie 1990 Târgu Mureș (n.r. - conflictul interetnic de la Târgu Mureș). Trebuie să-i ignorăm cât mai mult. Nu are rost să vină un răspuns al ultrașilor români. Chestiunea cu Ungaria e lămurită din 1918. Avem o majoritate a populației în România. Dacă vor ungurii, ne unim cu ei în spirit european și noi o să fim majoritatea în viitorul stat. Nu cred că trebuie băgați în seamă, nu trebuie să ne punem la mintea lor”, a adăugat liderul AUR.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.