Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR, îndemn pentru românii din diaspora: Vom avea cozi din nou la secțiile din străinătate. Mergeți și votați de sâmbătă

Alianța pentru Unirea Românilor
AUR Alianta pentru Unirea Romanilor

Numărul secțiilor de vot pentru românii de peste hotare a fost redus de la 900, la alegerile prezidențiale, la 760, la alegerile parlamentare care vor avea loc duminică. În acest context,se vor forma iar cozi interminabile în fața secțiilor existente. Soluția pentru ca fiecare român să poată să își exercite dreptul la vot este să meargă la urne de sâmbătă și să documenteze filmând orice tentativă de încălcare a acestui drept. Acesta este îndemnul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), cel mai tânăr partid de pe scena politică.

Cei din diaspora votează AUR sincer, din dorința de a reveni acasă. Ei mereu au votat în speranța unui viitor acasă, dacă nu pentru ei, atunci pentru copiii lor. Votează mulți cu AUR din frustrare, din nervi pentru că trebuie să trăiască departe de hotarele țării, departe de casa părintească, departe de țara lor. Au fost alungați de o clasă politică care arată că sunt toți la fel, românii trebuie să ia calea exilului. Sunt folosiți ca muncitori sezonieri și am ajuns să fim buni pentru culesul fructelor și legumelor altor state. Dacă altădată PSD avea interesul ca românii din diaspora să nu voteze, acum a venit rândul PNL, care a pierdut simpatia celor plecați peste hotare”, explică George Simion, copreședinte AUR.

Partidul AUR are cei mai mulți candidați din diaspora în listele pentru alegerile parlamentare de duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.