Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR face acuzații explozive după demisia lui Dumitru Coarnă: A creat ilegal un departament financiar

g4media.ro
Dumitru Coarnă

AUR face primele precizări după ce Dumitru Coarnă a anunțat că a demisionat din partid. Formațiunea susține că Dumitru Coarnă a fost prins cu mâța în sac, mai exact, a creat un departament financiar fără acceptul conducerii.

Dacă ar putea fi vorba de delapidare de bani sau nu, AUR nu precizează clar!

Referitor la situația deputatului Dumitru Coarnă, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) face următoarele precizări:

“Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) funcționează în baza prevederilor legale și a statutului partidului votat în cadrul Congresului. Acestea trebuie respectate de toți membrii AUR, indiferent de funcția pe care o ocupă. În cazul județului Călărași și al domnului Dumitru Coarnă, în cadrul forurilor de conducere ale partidului i s-a solicitat acestuia să prezinte în original și scanate adeziunile realizate la filiala AUR Călărași. De asemenea, domnul Dumitru Coarnă a realizat, fără acceptul conducerii partidului sau al departamentului financiar, documente financiare care nu sunt în evidența partidului.

Domnia sa a refuzat să răspundă tuturor solicitărilor venite din partea conducerii centrale a partidului, să transmită adeziunile, dar și să respecte cadrul legal și statutar al partidului cu privire la activitățile financiare, iar pe cale de consecință, în data de 29 ianuarie, i s-a transmis că nu mai are nicio calitate de reprezentare în partidul AUR. Ca urmare a refuzurilor repetate, domnului Coarnă i s-a transmis în această săptămână și fizic o somație cu privire la aceste aspecte.

Domnia sa a refuzat să primească reprezentanții Secretariatului General al AUR, dându-i afară dintr-un sediu paralel pe care îl crease pentru AUR Călărași. Domnul Coarnă a încercat, pe parcursul activității sale din ultimele luni, să introducă în AUR Călărași toate mecanismele toxice de funcționare pe care a încercat să le aplice și în celelalte formațiuni din care a plecat sau a fost înlăturat. Acesta a refuzat orice promovare a oamenilor pe bază de meritocrație, creând un sistem în care a ținut adeziunile și partea financiară pe persoană fizică. Nu vom tolera niciun fel de abatere de la normele statutare și legale și nu vom îngrădi dreptul nimănui de a promova în cadrul formațiunii” se arătată într-o postare pe pagina AUR Călărași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.