Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezentanții AUR devin James Bond în Parlament: 'O să punem de fiecare dată un telefon în buzunar ca să fim siguri'

james bond

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat, luni, că parlamentari ai PNL au încercat să-i "mituiască" pe reprezentanţii AUR pentru a nu participa la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, oferindu-le funcţii în deconcentrate şi a anunţat că formaţiunea sa va face plângere la DNA pentru corupţie. Simion a precizat că are probe audio-video în acest sens (mai multe pe acest subiect aici). Pentru a evita astfel de momente George Simion anunță că reprezentanții AUR o să-și pună de fiecare dată la ei un telefon în buzunar, pentru a înregistra eventualele intimidări.

„Pentru absența de mâine a deputatului Ciprian Titit Stoica, AUR, urma să primească locuri în deconcentrate pentru apropiații lui, Electrica, Transporturi. Cu siguranță este de DNA. Mai de DNA nu știu ce ar putea fi. Nu am vrut să dăm public până nu am înregistrat plângerea la DNA.

Am garanția că toți cei 43 de parlamentari AUR nu sunt de vânzare, nu se vinde și nu vor trăda. Alți 4 parlamentari AUR au fost abordați în mod similar în circumscripțiile lor, încerând să li se ofere locuri în deconcentrate. Nu pot să ne cumpere. Deputatul pe care l-ați văzut s-a întors din Anglia unde avea un salariu similar.

Au mai fost oferte din astea, doar că nu le-am documentat. Eram noi în Parlament. De acum o să punem de fiecare dată un telefon în buzunar ca să fim siguri, cine știe la ce înscenări vom asista. E timpul ca cineva să dezvăluie”, a spus George Simion, la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.