Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aur pentru Larisa Iordache! Sportiva română încheie cu un bilanţ de trei medalii Universiada de la Taipei

larisa iordache

Sportiva română Larisa Iordache a cucerit medalia de aur la sol, miercuri, în concursul de gimnastică artistică din cadrul Universiadei de vară de la Taipei (Taiwan), informează Agerpres.

Iordache s-a impus cu o notă de 13,800, devansându-le în clasamentul final pe japoneza Asuka Teramoto, 13,766, şi pe rusoaica Lilia Ahaimova, 13,533.

Larisa Iordache încheie cu un bilanţ de trei medalii Universiada de la Taipei, una de aur la individual compus (marţi), una de bronz la bârnă şi încă una de aur la sol (ambele miercuri).

România are patru medalii în total la Taipei, toate la gimnastică artistică, cealaltă fiind un bronz cucerit de Andrei Muntean, la sărituri (miercuri).

Palmaresul Larisei Iordache (21 ani) mai cuprinde o medalie de bronz la JO 2012 (cu echipa), două medalii de argint (individual compus, sol) şi două de bronz (individual compus, sol) la Mondiale, cinci medalii de aur (două cu echipa, două la sol, unul la bârnă), cinci de argint (două la bârnă, individual compus, sărituri şi sol) şi două de bronz (sărituri şi bârnă) la Europene.

România participă la ediţia a 29-a a Universiadei de vară cu o delegaţie de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi. Sportivii români concurează la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo pe apă masculin, gimnastică artistică, scrimă şi judo.

România s-a clasat pe locul 29 pe naţiuni la Universiada de vară din 2015, de la Gwangju (Coreea de Sud), obţinând 1 medalie de aur, 3 de argint şi 3 de bronz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.