Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Protest AUR la Ministerul Sănătății. George Simion cere demisia lui Vlad Voiculescu

Inquam Photos / George Calin
AUR protest

Un protest organizat de AUR se desfășoară, marți, în fața Ministerului Sănătății. Mai mulți parlamentari AUR, printre care liderul formațiunii, George Simion, participă la protest. AUR cere demisia ministrului Vlad Voiculescu.

"Cerem de două luni şi jumătate, de la 'Matei Balş' încoace, demisia lui Vlad Voiculescu, a lui Raed Arafat. Vlad Voiculescu a promis atunci că va întreprinde măsuri ca românii să nu mai moară de vii în spitale. Nu s-a ţinut de cuvânt, avem accident după accident, scuze după scuze. Am venit, ca să nu ne mai acuze nimeni, respectând distanţa, purtând mască, încadrându-ne în numărul de participanţi, pentru a arăta că folosim toate pârghiile necesare ca Vlad Voiculescu să plece. Suntem prezenţi în stradă, votăm moţiunea împotriva lui Vlad Voiculescu, am făcut o plângere penală şi am iniţiat comisie de anchetă la nivel parlamentar", a declarat copreşedintele AUR George Simion.

AUR cere ca spitalele din România să nu mai fie împărţite în "COVID" şi "non-COVID", a menţionat Simion. "Vrem să fie lăsate spitalele cu circuite normale, în funcţie de specializări. (...) Vrem să funcţioneze în continuare Spitalul Foişor, vrem demisia lui Vlad Voiculescu şi nu o să cedăm", a explicat liderul AUR.

Protestatarii flutură steaguri tricolore şi scandează: "Demisia, demisia!"

AUR a cerut luni constituirea unei comisii de anchetă privind ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foişor. AUR a precizat că aşteaptă şi să fie stabilită cât mai repede data moţiunii simple împotriva ministrului Sănătăţii, depusă de PSD.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a demarat marți procedurile de contestare la Curtea de Apel a restricţiilor impuse de Guvern pe parcursul stării de alertă, restricţii pe care AUR le cataloghează drept "abuzive" şi "ineficiente".

AUR a sustinut si protestele care au avut loc in ultimele saptamani in Piata Victoriei, Piata Universitatii si la Palatul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.