Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR s-a 'căsătorit' cu republicanii și cu țărăniștii. Ce-și propune alianța suveranistă

Radu Pop
alianta

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Partidul Republican și Partidul Alianța Național Țărănistă au semnat la Iași protocolul de colaborare sub numele de Alianța AUR, conform unui comunicat de presă.

Acest protocol de colaborare este între trei partide suveraniste, având un obiectiv comun puternic acela de a repune România acolo unde merită și își propune să câștige alegerile din 2024.

Președintele AUR, George Simion, a declarat că „vor veni alături de noi și alte formațiuni politice”. „AUR face alianță doar cu românii! Și prin asta înseamnă că alături de noi sunt bineveniți țărăniști, oameni care luptă pentru idei, creștin-democrați, oameni care împărtășesc valorile noastre, români din toată România”, a adăugat el.

Președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, a spus că este datoria celor 3 partide să apere valorile creștine. „Este datoria noastră să nu le permitem să ne interzică folosirea cuvintelor mamă și tată”, a menționat el.

La rândul său, președintele Partidului Alianța Național Țărănistă, Radu Ghidău, a afirmat că „nu mai dorim o politică a capului plecat”.

Citește și: 'Dacii liberi' atacă alegerile din 2024: partidele lui Șoșoacă, Funar și Berenghi au semnat un protocol de colaborare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.