Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR se dezlănțuie cu acuzații: Coaliția toxică PSD-PNL-UDMR vrea să dea o ultimă lovitură antreprenorilor români

Coaliția toxică PSD-PNL-UDMR vrea să dea o ultimă lovitură antreprenorilor români: 60% creștere a impozitului pe dividende și 80% creștere a TVA pentru industria HORECA

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită partidelor aflate la guvernare să renunțe la propunerea de creștere cu 60% a impozitului pe dividende și cu 80% a TVA-ului pentru industria HORECA, măsuri fiscale care ar afecta dramatic antreprenorii români.

„În loc să procedeze la debirocratizare, la reducerea numarului de instituții publice, la eliminarea pensiilor speciale nesimțite și, în general, să avem un stat mai suplu și mai democratic, guvernanții aplică lovitură după lovitură antreprenorilor români. Atât îi duce capul. După ce au dat cu o mână 50 de bani, o bătaie de joc resimțită ca atare de fiecare român, acum iau lacom cu cealaltă mână de la antreprenorii români, împingând-i spre faliment. Cerem PSD, PNL și UDMR să își schimbe urgent atitudinea și să își retragă propunerile”, a declarat președintele George Simion.

„După ce au supraviețuit cu chiu, cu vai unei crize sanitare gestionată jalnic de autorități, antreprenorii români sunt penalizați acum pentru simplul fapt că mai există. Asta înseamnă creșterea impozitului pe dividende de la 5 la 8%, o creștere enormă de 60%. Totodată, industria HORECA, greu încercată și ea, ar urma să plătească un TVA aproape dublu. Hotelierii se tem deja că nu vor mai avea suficienți clienți ca să își acopere măcar cheltuielile. Lipsa de viziune a guvernanților în acest domeniu este cumplită”, a afirmat Claudiu Târziu, lider al grupului AUR din Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.