Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR şi Vlad Voiculescu mută Parlamentul pe Facebook - Ministrul răspunde cu un comentariu la 'interpelarea' de pe reţeaua de socializare

Facebook
Vlad Voiculescu

Parlamentarii AUR au anunţat, printr-un mesaj pe pagina de Facebook a formaţiunii, că vor vota moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţi, Vlad Voiculescu. Aceştia îl acuză pe ministru că are probleme cu diploma de licenţă, că are nu mai puţin de 15 consilieri şi că nu are nicio legătură cu domeniul pe care îl gestionează. Vlad Voiculescu a reacţionat la această "interpelare" şi a ales să răspundă direct cu un comentariu la postarea AUR.

"Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a publicat pe Facebook diploma de studii obținută la Viena, dar și un atestat privind echivalarea ei cu o diplomă de master în România. Deși diploma vieneză a fost eliberată în 2011, echivalarea s-a făcut – ce coincidență! – abia în 2016, când la putere venise guvernul Cioloș. (Probabil că fără echivalare guvernul noilor securiști nu-l putea unge ministru, în mai 2016, pe domnul Vlad, fiu de vechi securist.)

Dar nu diploma este problema domnului Voiculescu. Problema lui este lipsa de moralitate: le-a cerut bucureștenilor să-l voteze, apoi i-a lăsat baltă. Pentru ca apoi, abia numit ministru, să-și ia 15 (CINCISPREZECE!) consilieri, unii dintre ei foști colaboratori sau cunoscuți ai lui. În loc să aibă grijă de pacienții care se sting prin spitale, uciși de bacterii și de foc, domnul Voiculescu tot de apropiații lui are grijă mai întâi!

Domnule Voiculescu, că n-ai nicio treabă cu medicina știm. Ce nu știm este de ce ai nevoie de 15 consilieri? Cum rămâne cu debirocratizarea pe care o susțineai înainte să ajungi la ciolan? Sau ai uitat de ea de îndată ce te-ai văzut ministru? Faptul că ți-ai luat atâția consilieri, după ce ai deja vreo patru secretari de stat, denotă că nu ești în stare să faci prea multe de unul singur. Pleacă acum și lasă locul unui profesionist adevărat, care n-are nevoie de o armată de consilieri și când merge la toaletă.

Aleșii AUR vor vota moțiunea inițiată în Parlament pentru demiterea lui Vlad Voiculescu. Avem această datorie față de milioanele de români umiliți, prost tratați sau de-a dreptul ignorați prin spitale. Și avem această datorie față de cei care au murit la Matei Balș, arși de corupția, incompentența și nepăsarea unui Sistem al cărui slujbaș mărunt, cu sau fără diplomă, este și ministrul Voiculescu!", se arată în postarea AUR.

Vlad Voiculescu a răspuns după câteva ore, cu un comentariu chiar la postarea AUR.

"Buna ziua!

O sa va raspund punctual:

1. Va intrebati de ce nu mi-am echivalat diploma de la Viena mai repede. E simplu:

din 2001 pana in 2016 am locuit in strainatate. Acesta este si motivul pentru care nu am avut nevoie sa imi echivalez diploma.

2. Ma acuzati ca mi-am angajat 15 consilieri. Verificati pe website, va rog. Ministrul are 8 posturi de consilier, restul sunt consilieri onorifici - si sunt cateva personalitati remarcabile acolo.

3. Eu am venit in aceasta functie tocmai pentru a face curatenie si reforma reala, pentru a opri furturile si batjocura la adresa romanilor si pentru a ii pretui si incuraja pe cei care isi doresc cu adevarat sa serveasca interesele romanilor si Romaniei.

Aveti destui membri la Viena. Intrebati-i pe ei daca diploma este reala.

Altfel, este dezamagitor ca orice om de bun simt din Parlament ar putea sa voteze o motiune pe care PSD ar fi lansat-o, daca ar fi putut, inca inainte sa imi incep mandatul. Dar sa fim cu totii sanatosi!", a scris ministrul Sănătăţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.