Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR vrea Ministerul Educației: cine este 'antrenorul de genii' propus pentru funcția de ministru

AUR îl propune pe Florian Colceag pentru postul de Ministru al Educației. Este anunțul făcut de copreședintele partidului, George Simion.

Florin Colceag, „antrenorul de genii” după cum mai este cunoscut, este profesor de matematică şi doctor în economie.

Potrivit „antrenorului de genii”, în această pandemie se schimbă paradigma în educație, copilul ajungând să îl învețe pe profesor, iar în acest fel se va schimba și modul de abordare a problemelor. Colceag îndeamnă profesorii să aibă contacte cu elevii ca de la om la om, și să nu facă uz de pedepse, note și teme nenumărate.

Citește și: Cuvintele Patriarhului Daniel despre căderea regimului s-au adeverit! Ludovic Orban a pierdut puterea: 'Dumnezeu nu se lasă batjocorit!'

„Acum avem de a face cu copii care sunt stresați, dacă sunt ținuți în casă în loc să poată să acționeze. Ei vor avea riscuri foarte mari de cum vor putea merge în continuare. Profesorii să nu uite că sunt oameni și că un copil trebuie învățat în primul rând să fie om, să fie patriot, să-și iubească țara, să înțeleagă nevoile, să participe la rezolvare, astea sunt lucruri pe care orice profesor cu suflet le poate face. Materia se uită în procent foarte mare, dar să înveți să fii om adevărat, să-ți ajuți colegii și oamenii de lângă tine, asta este un lucru pe care școala ar trebui să-l facă”, a precizat Colceag.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.