Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUR vrea să îl determine pe premierul Ciolacu să se țină de cuvânt (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Marcel Ciolacu George Simion Ciolacu Simion

AUR s-a reunit în acest final de săptămână în județul Suceava în cadrul unei ședințe la care au participat reprezentanții conducerii centrale a partidului, dar și coordonatorii filialelor județene.

Potrivit informațiilor noastre, AUR și-a stabilit ca obiectiv câștigarea alegerilor europarlamentare. Setarea acestui obiectiv vine la scurt timp după ce Marcel Ciolacu și-a asumat public că va demisiona din funcția de președinte al PSD dacă AUR va câștiga alegerile.

Totodată, la această ședință a fost discutată strategia pentru diaspora a partidului condus de George Simion. În cadrul acestei ședințe s-a arătat că, pentru ca AUR să câștige alegerile de anul viitor, un rol important îl va avea votul masiv din diaspora, motiv pentru care actuala guvernare încearcă să blocheze votul pentru ziua de 9 iunie 2024.

Din analiza activității filialelor, a reieșit că județe precum Suceava, Neamț, Alba, Arad, Botoșani, Iași reprezintă pentru AUR bazine electorale importante, acolo unde tot mai mulți oameni vin alături de partidul condus de George Simion.

Potrivit surselor noastre, AUR își propune să devină un partid de guvernare autentic, nu un USR sectant.

De asemenea, în prima parte a anului viitor, AUR urmează să aibă o nouă sesiune de interviuri pentru candidaturile la alegerile locale și parlamentare în februarie – martie, urmând să fie stabiliți ulterior candidații pentru cele două runde de alegeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.