Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Bădulescu vrea să câștige Primăria Sectorului 3 cu oameni apropiați de Liviu Dragnea

Radu Pop
Facebook
Aurelian Badulescu

Aurelian Bădulescu, actualul viceprimar al Capitalei, vrea să pună mâna pe Sectorul 3. Acesta candidează pentru funcția de primar din partea PSD la alegerile din 27 septembrie, iar sloganul sub care se promovează este „oamenii contează” sau „oamenii pe primul loc”.

Printre consilierii propuși de Bădulescu și aflați pe lista sa este și „omul de pe locul 8”. Acolo se găsește Marcel Marineață, un apropiat actulului viceprimar general, dar, mai ales al lui Liviu Dragnea, informează Gandul.ro. Marineață a fost detașat la București din fieful fostului șef PSD, Teleorman -, fiind un sindicalist Metrorex, cu soția angajată, întâmplător – susțin sursele Gândul -, tot la Metrorex.

Ce atrage acum atenția este faptul că Marcel Marineață și-a găsit loc pe lista PSD deși face obiectul unui dosar penal deschis la DNA recent, dosar cu numărul 242/P/2020. În acest caz, cel pe care Bădulescu vrea să-l aibă consilier local este urmărit penal pentru trafic și cumpărare de influență! Potrivit unor surse judiciare consultate de Gândul.ro, procurorii anticorupție au dispus urmărirea penală a lui Marineață chiar în urma unor fapte săvârșite în calitate de consilier local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.