Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Pavelescu intervine în scandalul din APP: 'Liviu Dragnea este, fără nicio îndoială, fondatorul și liderul mișcării suveraniste'

Radu Pop
dragnea pavelescu

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, intervine în scandalul din APP între Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu și spune că Dragnea este liderul mișcării suveraniste din România iar orice atacuri la adresa sa „sunt în favoarea neomarxiștilor fără Dumnezeu” și de o gravitate „echivalentă cu trădarea”.

„Liviu Dragnea este, fără nicio îndoială, fondatorul și liderul mișcării suveraniste din România și, prin aceasta, unul dintre cei mai importanți lideri ai mișcării europene.

Programul economic din 2016, realizat sub conducerea lui Liviu Dragnea, a fondat MIȘCAREA SUVERANISTĂ ROMÂNĂ. Prin măsuri economice ferme și realiste, poporul român a fost pus mai presus de interesele multinaționalelor și grupurile globaliste. Programul a fost transpus de Liviu Dragnea chiar împotriva PSD (de aceea numai în parte), trădat de cei pe care i-a numit, hăituit și pedepsit exemplar de rețeaua globalistă copleșitoare, condusă chiar de șeful statului. Românii au resimțit prosperitate, dar Dragnea a plătit amarnic, nu doar cu libertatea: cu sănătatea și suferind cea mai cumplită denigrare prin care a trecut un lider politic în ultimele două decenii.

Oricine neagă toate acestea, neagă o realitate istorică, devenind, vrând-nevrând, un agent al rețelelor globaliste, care doresc distrugerea mișcării suveraniste cu orice preț.

De aceea, atacul împotriva lui Liviu Dragnea din interiorul APP, partid fondat nu pe imaginea sa, cum se spune, ci pe faptele sale ajunse în conștiința publică, nu poate fi justificat. Tocmai acum, când mișcarea suveranistă are o șansă de coagulare, Liviu Dragnea fiind liderul care poate s-o conducă, legitimat de faptele sale, atacul asupra sa este de o gravitate echivalentă cu trădarea (chiar și prin inconștiență).

În contextul în care Dragnea a pregătit deja un nou Program economic pentru alegerile din 2024, de anvergura celui din 2016, Program care va fi lansat în curând. Profilul său politic, recunoscut de români, este chiar acesta: măsuri economice cu efecte asupra vieții marii majorități a românilor, iar nu sloganuri patriotarde cu care maimuțele globaliștilor vor să păcălească populația, așa cum au tot făcut-o din patru în patru ani.

Cunosc o parte din măsurile din noul Program economic realizat sub conducerea lui Dragnea, mesajul pe care populația țării îl așteaptă cu adevărat pentru alegerile care urmează.

PNȚCD a lansat o alianță cu APP condus de Liviu Dragnea, motivată de faptul că Programul economic și societal al liderilor țărăniști în perioada interbelică a fost însuflețit de aceleași principii. O Românie care să aparțină poporului, iar nu unei elite cosmopolite, reprezentată azi de rețeaua globalistă și neomarxistă. Ideologie ai cărei mentori rămân Maniu, Mihalache și Virgil Madgearu. Aducerea în actualitate a principiilor și programelor țărăniștilor interbelici într-o alianță suveranistă, este singurul Proiect de țară pentru salvarea României. De aceea, colaborarea mea cu Liviu Dragnea, inclusiv în chestiuni programatice, face parte din efortul de a configura acest Proiect cu legitimitate istorică, pentru prosperitatea și demnitatea românilor.

Apartenența PNȚCD la Alianța partidelor suveraniste și conservatoare europene, singurul partid românesc din această puternică alianță, este o garanție în plus a succesului Proiectului, o șansă unică pentru România.

În numele acestei alianțe, pregătită cu greu, singura alternativă împotriva globaliștilor, le solicit partenerilor din APP să înceteze orice atac împotriva lui Liviu Dragnea, un atac la adresa întregii construcții. Acuzațiile că Dragnea ar fi omul sistemului, după ce a fost distrus de sistem exemplar, sunt rizibile. Orice acțiuni sau comportamente de acest fel sunt în favoarea neomarxiștilor fără Dumnezeu, nemiloși cu poporul român, și nedemne.

Sper ca în cel mai scurt timp orice conflict din interiorul APP să dispară, odată cu orgoliile și lipsa lucidității politice”, a scris Aurelian Pavelescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.