Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aurelian Temișan, revoltat de condițiile de pe litoralul românesc: Ai făcut o tură de faleză, ai obosit pentru toată vacanța. Numai relaxare nu e aia

Facebook
aurelian temisan

Aurelian Temișan, revoltat de condițiile de pe litoralul românesc: Ai făcut o tură de faleză, ai obosit pentru toată vacanța. Numai relaxare nu e aia

Aurelian Temișan, revoltat de condițiile de pe litoralul românesc. Juratul de la Te cunosc de undeva consideră că stațiunile de la Marea Neagră se prezintă bine doar la nivelul cazărilor, dar atât. Recent, și-a spus punctul de vedere cu privire la situația de pe litoral și nu este deloc unul de laudă.

În ultima vreme, tot mai multe vedete și-au exprimat nemulțumirile vizavi de stațiunile din România, dar și de prețurile serviciilor. Artistul este unul dintre cei care au îndrăznit să-și spună părerea, după ce a fost un weekend la mare. Cel mai dezamăgit este de modul în care se prezintă terasele și restaurantele de pe faleză.

Aurelian Temișan, revoltat de condițiile de pe litoralul românesc

„Sunt supărat pe puținul care se oferă de către români, pentru români, în primul rând. Adică am ajuns la o performanță foarte mare cu cazările, care mai de care la mare își construiește un hotel, îi dă o tentă personală, se fac tot felul de pensiuni. Deci, la cazări stăm bine, la servicii din afara hotelului, pensiunilor, și așa mai departe, avem o mare problemă (…) Nu cred că am învățat mare lucru.

Pe mine mă obosește să merg pe faleză, oriunde în orice stațiune, nu mai zic de stațiunile care sunt aproape moarte, unele dintre ele. Alea mai spre sud. Mă obosește să merg pe faleză și să aud în 100 m, 14 muzici diferite. E ideea aia, că la terasa mea să ascult muzica mai tare decât de la teresa de lângă. Ai făcut o tură de faleză, ai obosit pentru toată vacanța. Numai relaxare nu e aia”, a povestit Aurelian Temișan, la Antena Stars, potrivit romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.