Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Australian Open - Alexander Zverev a câştigat primul său meci după accidentarea de la Roland Garros

si.com
Alexander Zverev

Tenismanul german Alexander Zverev, campionul olimpic en titre, a câştigat primul său meci după accidentarea suferită în semifinalele turneului de la Roland Garros 2022, în luna iunie, impunându-se în cinci seturi, 4-6, 6-1, 5-7, 7-6 (7/3), 6-4, în faţa peruanului Pablo Varillas, marţi, în primul tur de la Australian Open, potrivit Agerpres.

"Sunt epuizat, dar extrem de fericit. Toate astea mi-au lipsit foarte mult şi acest meci este suficient pentru a justifica toată munca depusă" pentru a reveni, a declarat germanul, la câteva minute după ce a scos un strigăt uriaş de uşurare, amestecat cu furie, la finalul jocului cu Varillas.

"Orice s-ar întâmpla acum, acest turneu este un succes pentru mine", a adăugat el.

Zverev (25 ani), aflat în prezent pe locul 13 mondial, şi-a rupt ligamentele gleznei drepte în semifinalele Grand Slam-ului parizian, în timp ce conducea în faţa spaniolului Rafael Nadal (7-6, 6-6).

Operat în iunie, el nu a mai jucat de atunci decât două meciuri, luna aceasta la United Cup, unde a suferit două înfrângeri în două seturi, în faţa cehului Jiri Lehecka (81 ATP) şi americanului Taylor Fritz (9 ATP).

Însă marţi, pe terenul Margaret Court, Zverev a obţinut victoria împotriva unui jucător venit din calificări, impunându-se după mai mult de patru ore de joc, la a doua minge de meci pe serviciul lui Varillas, în setul decisiv.

Următorul adversar al lui Alexander Zverev va fi câştigătorul întâlnirii dintre lucky loser-ul american Michael Mmoh (înlocuitorul belgianului David Goffin) şi francezul Laurent Lokoli, venit din calificări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.