Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autocar oprit pe calea ferată în zona Petricani, din cauza unor defecţiuni tehnice - Pasagerii au coborât, iar autovehiculul a fost îndepărtat de echipajele ISU

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Un autocar a oprit pe calea ferată în zona Petricani, judeţul Ilfov, din cauza unor defecţiuni tehnice, mai multe echipaje de pompieri, medicale şi de Poliţie deplasându-se la faţa locului. Pasagerii au coborât, iar autovehiculul a fost îndepărtat de echipajele ISU, informeaz[ News.ro.

”La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 17:26, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, un autocar a oprit pe calea ferată de la trecerea de nivel din zona Petricani, din cauza unor defecţiuni tehnice”, a transmis, vineri, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că poliţiştii din Voluntari s-au deplasat imediat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice.

”Toţi pasagerii au coborât din vehicul. În cauză au fost anunţati reprezentanţii CFR pentru efectuarea activităţilor din competenţă.La faţa locului s-au deplasat şi echipaje ISUBIF”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia au precizat că s-a reuşit remedierea defecţiunii şi deplasrea vehiculul de pe tronsonul de cale ferată.

La rândul lor, reprezentanţii CFR au precizat că mijlocul de transport a fost îndepărtat cu ajutorul echipajelor ISU.

”În cauză urmează să se stabilească condiţiile şi împrejurările în care a avut loc evenimentul, iar în urma verificărilor vor fi luate măsurile legale care se impun”, au mai precizat autorităţile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.