Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile din Iran ar putea adăuga Armata Statelor Unite pe lista sa de organizații teroriste

iran sua

Autoritățile din Iran ar putea adăuga Armata Statelor Unite pe lista sa de organizații teroriste în cazul în care Washingtonul va lua o decizie similară în privința Gărzilor Revoluționare, a declarat un oficial iranian de rang înalt, citat de Reuters, potrivit Mediafax.

„Dacă Gărzile Revoluționare vor fi trecute de americani pe lista grupărilor teroriste, atunci vom pune Armata acelei țări pe lista noastră neagră, alături de Daesh (ISIS, n.r.)”, a anunțat pe Twitter Heshmatollah Falahatpisheh, președintele Comisiei pentru securitate din cadrul Parlamentului de la Teheran.

Citește și: Un incendiu puternic a afectat un bloc de locuințe din Paris

Statele Unite sunt așteptate să desemneze Corpul Gărzilor Revoluţionare Iraniene drept organizație teroristă, fiind pentru prima oară când Washingtonul ar eticheta în mod oficial forțele armate ale unei alte țări drept grup terorist, au informat trei surse pentru Reuters.

Decizia, despre care criticii avertizează că ar putea expune oficiali militari americani la acțiuni similare din partea unor guverne străine, va fi anunțată de Departamentul de Stat american, cel mai probabil luni, au adăugat sursele, care au vorbit în condiții de anonimitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.