Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile din Turcia au înregistrări care demonstrează uciderea jurnalistului saudit- presă

Twitter
Jamal Khashoggi

Autoritățile din Turcia au înregistrări video și audio care surprind momentul uciderii jurnalistului saudit Jamal Khashoggi în clădirea consulatului Arabiei Saudite din Istanbul, au declarat surse apropiate investigației pentru BBC și preluat de mediafax.

TRAGEDIE în Timiş: Un şofer care era în direct pe Facebook şi o fetiţă de şase ani au murit într-un accident (VIDEO)

Conform informațiilor primite de BBC, Serviciul de Informații turc are „dovezi documentate” ale crimei. Autoritățile din Arabia Saudită neagă acuzațiile, susținând că jurnalistul a părăsit clădirea.

Dispariția jurnalistului a declanșat o criză la nivel global și a pus la îndoială încrederea multor state în Arabia Saudită.

Înregistrarea, primită și de către publicația Washington Post, surprinde momentul în care jurnalistul este bătut și ucis.

„Se poate auzi vocea lui și vocea mai multor bărbați care vorbesc în arabă. Se poate auzi cum este interogat, bătut și apoi ucis”, a declarat o sursă pentru Washington Post, publicație pentru care scria jurnalistul saudit.

Jamal Khashoggi a fost declarat dispărut în data de 2 octombrie, după ce a intrat în sediul consulatului Arabiei Saudite în Istanbul pentru a-și depune documentele de căsătorie și nu a mai ieșit.

Autoritățile din Turcia connsideră că jurnalistul, critic dur al politicilor saudite, a fost ucis în interiorul clădirii, acuzații respinse de oficialii din Riad.

Oficialii turci au anunțat că au acceptat propunerea autorităților din Arabia Saudită de a investiga împreună moartea jurnalistului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.