Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoritățile americane au intrat în alertă: Caută o hoață din România, care a furat carduri și bijuterii de la un celebru studiu de yoga

andreea catalina rosca

Autorităţile americane caută o femeie care ar fi furat bijuterii şi carduri de credit din dulapurile unui hotel spa şi studio de yoga din West Hollywood, inclusiv verigheta actriţei Lily Collins, potrivit Departamentului şerifului din comitatul Los Angeles, scrie latimes.com.

Suspecta Andreea Cătălina Roşca, în vârstă de 34 de ani, călătoreşte prin ţară comiţând infracţiuni similare, a precizat departamentul şerifului într-un buletin postat pe reţelele de socializare. Anchetatorii cred că aceasta este asociată cu grupări specializate în furt din România, se arată în comunicat.

Lui Collins, care s-a numărat printre victime, i-au fost furate verigheta, inelul de logodnă şi câteva electronice din dulapurile hotelului în luna mai, potrivit TMZ. Ea este cunoscută mai ales pentru rolul ei din serialul Netflix "Emily in Paris".

Hotelul, care a fost jefuit în două ocazii, nu a fost identificat de departamentul şerifului sau de TMZ. Potrivit departamentului şerifului, Roşca are o carte de identitate falsă din statul Washington, pe care figurează numele Nicole Morri. A fost emis un mandat de arestare pe numele ei. Oricine are informaţii a fost rugat să-l contacteze pe detectivul Brandon Zeff de la secţia şerifului din West Hollywood.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.